Mobiliteitspas

Auto Oosterhof zorgt ervoor dat u mobiel bent en blijft.

Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen.

Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Mobiliteitspas

Download hier uw folder

Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl VOOR ALLE MERKEN verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.  Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van het jaarlijkse auto onderhoud.

Bent u al lid van de ANWB?

In dat geval kunt u zichzelf veel geld besparen. De ANWB geeft u geen korting wanneer u uw auto goed onderhoud. Dat is jammer want u betaald zo mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen. Dit ziet u terug in de jaarlijkse lidmaatschap kosten.
Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts
€ 15, p/j. Zo behoudt u uw status, uw magazine en uw voordeelkaart. 

De voordelen op een rijtje:

24/7 pechhulp in Nederland

Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij u naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar onze vestiging wordt gebracht.

24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats

Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!

24/7 pechhulp in Europa

In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!

 

Vraag nu uw pas aan

    

Bel 0594 – 212356 of 517866 om een afspraak te maken voor onderhoud en vraag direct de mobiliteitspas aan! Online een afspraak maken? klik hier.

Volg ons ook op: