Onderhoud

Het comfort van Citroën houdt niet op bij de auto’s. Ook op het gebied van service biedt Citroën extra comfort. Wij bieden u de zekerheid dat mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met uw auto, u altijd kunt rekenen op het enthousiaste en gedreven team van Evert, die hun uiterste best voor u zullen doen.

Dat dit niet alleen auto’s van het merk Citroën geldt zult u niet verbaasd staan, in onze werkplaats worden alle merken en typen personen en bedrijfsauto’s onderhouden.

Pakketprijzen
Wij houden van duidelijkheid en zeker in de tarieven. Met onze Basis en Plus beurten weet u precies waar aan toe bent.
klik hier en kijk direct wat het voor uw auto kost

Maar kijk vooral ook hier

Is uw auto dan 5 jaar kijk dan hier.

Gratisleenauto
Bij onderhoud en schade stellen wij een gratis leenauto ter beschikking (excl.brandstof/WA verzekerd. Dus zodoende blijft u altijd mobiel.

Airco reiniging en onderhoud
Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per jaar uw airco reinigen en onderhouden door Evert en zijn team.

Algemene Periodieke Keuring (APK)
Uw auto verdient onze goedkeurende blik en wij geven die graag. De APK is een wettelijke verplichting die geldt voor elke personen- of bedrijfsauto die drie jaar oud of ouder is. Uiteraard is ook uw niet Citroën bij ons in goede handen.

Snelservice
Soms is er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een uitlaat kan van de ene dag op de andere geluidsoverlast veroorzaken. Géén nood: Onze snelservice staat borg voor razendsnelle zorg.

Milieu
Moderne benzinemotoren maken gebruik van een katalysator om milieuverontreiniging zoveel mogelijk tegen te gaan. Het is belangrijk deze katalysator regelmatig te controleren.

Volg ons ook op: