Voordeligonderhoud.nl

mail

OVER ONS13punten

Bent u op zoek naar een goed en voordelig adres voor onderhoud of reparatie aan uw auto, bestelauto, bedrijfswagen of camper?   Dan is voordeligonderhoud.nl–  Auto Oosterhof, met vestigingen in Grijpskerk en Leek, uw partner! Als deelnemend bedrijf op voordeligonderhoud.nl zijn wij officieel merkdealer en BOVAG autobedrijf. U bent zodoende op verzekerd van professioneel onderhoud voor elk merk en type auto. U kunt bij onze autobedrijven ook terecht voor elk type reparatie van alle merken, ook de reeds ervaren auto. Met een bezoek aan een vestiging heeft u altijd de zekerheid van gediplomeerd en ervaren personeel.

Controle: U bent altijd welkom, ook zonder afspraak!
 Heeft u twijfels of er iets mis is met uw auto? U kunt zonder afspraak terecht. Zodra u aankomt, verricht een monteur een kort onderzoek op uw auto. Mocht hij een probleem tegenkomen dan zal hij dit direct oplossen. Als het een grote reparatie betreft, maken wij met u een afspraak om de reparatie uit te voeren. U krijgt indien mogelijk direct de prijs van de reparatie te horen.

Voordelig: Geen onnodige hoge kosten dankzij Voordeligonderhoud.nl
Via Voordeligonderhoud.nl hoeft u niet bang te zijn voor onnodige reparatiekosten. Er worden niet meer nieuwe of gebruikte onderdelen vervangen dan noodzakelijk. Dankzij het netwerk van Voordeligonderhoud.nl kunt u aanzienlijk besparen op uw onderhouds- en reparatiekosten.  

Prijsopgave en inspectie: Kosteloos!
 U kunt bij ons kosteloos vooraf een offerte aanvragen voor reparatie en/of onderhoud.  Zowel op onze site als op onze unieke Voordeligonderhoud/Facebook pagina vindt u gemakkelijk de contact button van de gewenste plaats. Twijfelt u of er iets mis is met uw auto en wilt u snel geholpen worden? Een inspectie bij ons autobedrijf is gratis, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

factuur

* Max. € 299,00 Vraag bij onze receptie naar de voorwaarden.

BOVAG: Wij zijn lid van de BOVAG
. Alle medewerkers zijn gediplomeerd, gekwalificeerd en vakbekwaam met liefde voor autotechniek. Zij kunnen u van dienst zijn met al uw technische vragen. U krijgt op elke reparatie standaard 3 maanden BOVAG Garantie. 

Alles onder 1 dak: Budgetonderhoud.nl! 
Bij onze Budgetonderhoud vestigingen kunt u onder andere terecht voor APK keuringen, onderhoud, accu’s, schokdempers, uitlaten, banden, remmen, reiniging van uw airconditioning en ruitreparatie.

Kom vandaag nog langs, wij staan voor u klaar!  Of klik hier voor een online afspraak.

auto-oosterhof-logo